Author Topic: "run process" error - osx el capitan + cdp7.1.0  (Read 605 times)

alfredoardia

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
"run process" error - osx el capitan + cdp7.1.0
« on: February 06, 2018, 05:51:42 PM »
Hi all,
I am very new on CDP, I just installed it and seems to works fine but when I run some operation it give me this error:

can't read "chlist": no such variable
can't read "chlist": no such variable
    while executing
"llength $chlist"
    (procedure "GetParamsAndRunProgram" line 178)
    invoked from within
"GetParamsAndRunProgram"
    (procedure "GotoProgram" line 101)
    invoked from within
"GotoProgram                   "
    (procedure "Dlg_Process_and_Ins_Menus" line 445)
    invoked from within
"Dlg_Process_and_Ins_Menus"
    (procedure "GotoGetAProcess" line 207)
    invoked from within
"GotoGetAProcess                        "
    ("1" arm line 10)
    invoked from within
"switch -regexp -- $pr_ins  $evv(INS_COMPLETED) -    $evv(INS_ABORTED)    {}    $evv(INS_CONTINUES) {                     ;#   Instrument sets out to run process
            set ins..."
    (procedure "CreateIns" line 163)
    invoked from within
"CreateIns"
    invoked from within
".workspace.1.a.top.machcr invoke"
    ("uplevel" body line 1)
    invoked from within
"uplevel #0 [list $w invoke]"
    (procedure "tk::ButtonUp" line 23)
    invoked from within
"tk::ButtonUp .workspace.1.a.top.machcr"
    (command bound to event)

I am on El Capitan 10.11.5 and CDP 7.1.0

does someone knows how to fix this error?
[/list]
« Last Edit: February 07, 2018, 10:31:40 AM by alfredoardia »

sleestack

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 79
    • View Profile
Re: "run process" error - osx el capitan + cdp7.1.0
« Reply #1 on: November 22, 2018, 02:07:16 AM »
Same here